Κατάληψη στα διόδια Αιγινίου την Κυριακή - iefimerida.gr

Κατάληψη στα διόδια Αιγινίου την Κυριακή

Κατάληψη στα διόδια Αιγινίου την Κυριακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή τους στον αποκλεισμό –όπως υποστηρίζουν– της περιοχής τους θα εκφράσουν την Κυριακή, οι κάτοικοι του δήμου Πύδνας-Κολινδρού, προχωρώντας σε κατάληψη των διοδίων Αιγινίου από τις 12 το μεσημέρι.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρεται πως η Παμπιερική Επιτροπή Αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι τρεις δήμοι της Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια, και όλοι οι Φορείς του νομού, καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας, εργαζόμενους, επαγγελματίες, άντρες και γυναίκες, νέους, ανέργους και συνταξιούχους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Στο κάλεσμα υπογραμμίζεται ότι τα πέντε διόδια που περιζώνουν την περιοχή, αποτελούν θηλιά για την ανάπτυξη και το μέλλον της και ζητείται η άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου και των πλευρικών της Λεπτοκαρυάς με προοπτική την κατάργησή τους.

Κατά τις ώρες της κατάληψης, οι οδηγοί θα περνούν χωρίς να πληρώνουν, με το αυτοκίνητό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ