«Χείρα βοηθείας» χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Κέρκυρα - iefimerida.gr

«Χείρα βοηθείας» χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την Κέρκυρα

«Χείρα βοηθείας» χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να νικήσει την ουραγό Κέρκυρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... χέρι του Εντερ εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι τού Φιγκερόα στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, επικράτησε με δυσκολία της ουραγού Κέρκυρας με σκορ 1-0. Πριν κερδίσει το πέναλτι, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία μάλλον μέτρια εικόνα, καθώς ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλο περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα νίκη επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να ατενίζει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία, καθώς βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Από τα αξιοσημείωτα, η εμφάνιση του Φιγκερόα, όχι τόσο για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο για το ότι «γέμισε» την επιθετική γραμμή των «πρασίνων» οι οποίοι φαίνεται πως απέκτησαν έναν αξιόλογο φορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Σο, Τριανταφυλλόπουλος (46' Φιγκερόα), Σισοκό, Εσπάρθα (77' Μπαρμπαρούσης), Μαυρίας (64' Φορναρόλι), Ζέκα.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος (83' Κρητικός), Αγρίτης (68' Βασιλόγιαννης), Λεόν, Έντερ (83' Σίμωσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ