«Κρύφτηκε» στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι για να γλιτώσει τη δικάσιμο - iefimerida.gr

«Κρύφτηκε» στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι για να γλιτώσει τη δικάσιμο

«Κρύφτηκε» στο νοσοκομείο ο Μπερλουσκόνι για να γλιτώσει τη δικάσιμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιατροί που συνεργάζονται με το δικαστήριο του Μιλάνου, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» της ιταλικής συμπρωτεύουσας, αποφάνθηκαν ότι η επιπεφυκίτιδά του, δεν αποτελεί κώλυμα που τον εμποδίζει να παρακολουθήσει τις δικάσιμους. Κατά συνέπεια, η δικάσιμος του Σαββάτου για πιθανή διαβλητή αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρόκειται να λάβει χώρα κανονικά.

Αντιθέτως, την Παρασκευή, το δικαστήριο του Μιλάνου ανέβαλε για τη Δευτέρα τη δικάσιμο της υπόθεσης «Ρούμπι Γκέιτ» και την τελική αγόρευση της κατήγορου εισαγγελέως, Ίλντα Μποκασίνι. Μένει να διαπιστωθεί τώρα τι θα συμβεί την Δευτέρα, αν ο «Καβαλιέρε» δεν παρουσιαστεί στο δικαστικό μέγαρο.

Η Μποκασίνι σε αυτή την περίπτωση θα απαιτήσει πιθανότατα να σταλούν και πάλι ειδικοί οφθαλμίατροι στο «Σαν Ραφαέλε» για να διαπιστωθεί πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του «μίστερ τιβί».

Ηγετικά στελέχη της ιταλικής κεντροδεξιάς κάνουν πάντως λόγο για «μαρτύριο και απαράδεκτο δικαστικό κατατρεγμό» και επιβεβαιώνουν ότι στις 23 Μαρτίου θα οργανώσουν πανιταλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά της δράσης των δικαστικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δίκη που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φοβάται περισσότερο από κάθε άλλη, διότι – σε περίπτωση καταδίκης – μπορεί να του κοστίσει τη στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Η κατήγορος εισαγγελέας, Ίλντα Μποκασίνι, έχει κάνει γνωστό ότι θα δώσει μάχη για την γρήγορη ολοκλήρωση της υπόθεσης, από την στιγμή που «όλα αυτά τα χρόνια, έχει δείξει, οπωσδήποτε, υπερβολική υπομονή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ