Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια - iefimerida.gr

Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια

Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέφρασε την άποψή της μέσω Twitter η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη με αλλεπάλληλα tweets αναφέρθηκε στο θέμα υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα από το να την παρουσιάζουν ως μια καλοπληρωμένη πουτ@ν@, ενώ αναρωτιέται μέχρι πότε οι δημοσιογράφοι θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος μιας γυναίκας, προστατεύοντας τον εαυτό τους πίσω από την ανωνυμία.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα, από το να την παρουσιάζουν ως "καλοπληρωμένη πουτ@ν@", χωρίς να έχουν στοιχεία. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα υπάρχουν δήθεν δημοσιογράφοι, άκρως συμπλεγματικοί άνθρωποι, και βαθειά μισογύνηδες, που θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος και την προσωπικότητα μιας γυναίκας, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter της.

«Ειδικά σήμερα που είναι η γιορτή της γυναίκας, είναι λυπηρό να βλέπεις ένα κορίτσι να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το πιο δυσάρεστο απ΄όλα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς, τσιμπάμε στο άκουσμα ενός τέτοιου κουτσομπολιού, και ρωτάμε ο ένας τον άλλον: "μήπως έμαθες ποια είναι;"», πρόσθεσε η δημοσιογράφος .

Tι έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη στο Twitter για το ροζ σκάνδαλο με την πανελίστρια  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ