«Μάτιασαν» τον Justin Bieber – Κατέρρευσε επί σκηνής [βίντεο] - iefimerida.gr

«Μάτιασαν» τον Justin Bieber – Κατέρρευσε επί σκηνής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν του βγήκαν σε καλό του Justin Bieber τα μπινελίκια που άκουσε από θαυμαστές για τη δίωρη καθυστέρηση σε συναυλία του στο Λονδίνο πριν από δύο ημέρες και το βράδυ της Πέμπτης έπειτα από αναπνευστικές δυσκολίες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή.

Ο Καναδός pop star ενώ τραγουδούσε και χόρευε κανονικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να παραπατάει, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή για περίπου είκοσι λεπτά.

Οι εκπρόσωποί του ανακοίνωσαν ότι ένιωσε δυσκολία στην αναπνοή και λιποθύμησε στο καμαρίνι του, ενώ, στη συνέχεια, του χορηγήθηκε οξυγόνο.

Παρά τις συμβουλές των ιατρών, ο 19χρονος τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του και μόλις ολοκλήρωσε τη συναυλία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο ίδιος έγραψε λίγο αργότερα στο λογαριασμό του στο twitter ότι αισθάνεται καλύτερα, ενώ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τη συμπαράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ