Σύσκεψη κατοίκων Ιερισσού-Αστυνομίας-Εισαγγελέα για την εκτόνωση της «πολεμικής κατάστασης» - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Σύσκεψη κατοίκων Ιερισσού-Αστυνομίας-Εισαγγελέα για την εκτόνωση της «πολεμικής κατάστασης»

Να δημιουργηθεί μια ανοικτή «γραμμή επικοινωνίας» ανάμεσα στους κατοίκους της Ιερισσού, την Εισαγγελία και την Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν, στο μέλλον, ανάλογα επεισόδια με όσα συνέβησαν, την Πέμπτη στη Χαλκιδική συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Παναγής Γιαννάκης, στο γραφείο του οποίου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, εγγυήθηκε ότι θα επιβλέπει για την τήρηση της νομιμότητας, την εφαρμογή των νόμων και την τήρηση του συντάγματος.

Στη σύσκεψη, η οποία έγινε σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της πολεμικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στην περιοχή, μετά τα επεισόδια της Πέμπτης, πήραν μέρος εκπρόσωποι των κατοίκων και των νομικών τους συμβούλων, ο αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βάιος Χόνδρος, εκ μέρους της αστυνομίας καθώς και νομικός εκπρόσωπος της εταιρίας χρυσού ο οποίος, δεν εκανε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ