Ερευνα για την επίθεση που δέχτηκε ο Φερνάντεθ ξεκίνησε η Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Ερευνα για την επίθεση που δέχτηκε ο Φερνάντεθ ξεκίνησε η Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση που δέχτηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ από δύο οπαδούς της Ζαλγκίρις μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων για το Top 16 της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα άρχισε να ερευνά τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας το βράδυ της Πέμπτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταγγείλει το περιστατικό κι ετοιμάζει όλα τα ντοκουμέντα για την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από οπαδούς ο Ρούντι Φερνάντεθ. Η επίθεση που καταγγέλθηκε έγινε κατά την επιβίβαση της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στο πούλμαν μετά τον αγώνα. Η Ευρωλίγκα ζήτησε από τη Ζαλγκίρις να παρουσιάσει τη δική της έκθεση για τα γεγονότα, αναφέροντας λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας. Οι εκθέσεις των δύο ομάδων και οι επιπρόσθετες πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως η αστυνομία του Κάουνας, θα τεθούν στη διάθεση του πειθαρχικού δικαστή της Ευρωλίγκας για άμεση εξέταση της υπόθεσης. Η Ευρωλίγκα καταδικάζει κάθε μορφή βίας, εντός κι εκτός γηπέδων, καθώς πλήττει την κόσμια συμπεριφορά που επιδεικνύει η συντριπτική πλειονότητα παικτών και οπαδών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ