Φέργκιουσον: «Δεν πάει πουθενά ο Ρούνεϊ» - iefimerida.gr

Φέργκιουσον: «Δεν πάει πουθενά ο Ρούνεϊ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί φυγής του Γουέιν Ρούνεϊ το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πολυνίκης τεχνικός υπερασπίστηκε την απόφασή του να μην συμπεριλάβει τον 27χρονο επιθετικό στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποιώντας τον Ντάνι Γουέλμπεκ, ενώ υποσχέθηκε πως ο Ρούνεϊ δεν πάει πουθενά, σε αντίθεση με όσα γράφονταν την Πέμπτη στις αγγλικές εφημερίδες. «Ο Γουέιν θα βρίσκεται εδώ και του χρόνου. Εχετε τον λόγο μου γι' αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον παίκτη και θα συμμετέχει στον αγώνα της Κυριακής (σ.σ. με την Τσέλσι για τον 6ο γύρο του Κυπέλλου)», τόνισε αρχικώς ο 71χρονος προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του Γουέλμπεκ αντί του Ρούνεϊ:

«Κατάλαβε τους λόγους που δεν αγωνίστηκε (σ.σ. εννοεί τον Ρούνεϊ) και ήταν καθαρά για λόγους τακτικής. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ είναι ο καλύτερος παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί έχοντας διπλό ρόλο μέσα στο γήπεδο. Επρεπε να περιορίσουμε την ικανότητα του Τσάμπι Αλόνσο να ελέγχει το παιχνίδι, κάτι που ο Ντάνι έκανε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ