Ατελείωτη ουρά και λιποθυμίες για το λαϊκό προσκύνημα στον Τσάβες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ατελείωτη ουρά και λιποθυμίες για το λαϊκό προσκύνημα στον Τσάβες [εικόνες]

Ατελείωτη ουρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρά μέτρα έχουν πάρει οι αρχές της Βενεζουέλας, προκειμένου να αποτρέψουν να βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νεκρού Ούγκο Τσάβες. Παράλληλα η ουρά για το λαϊκό προσκύνημα της σορού είναι ατελείωτη και οι λιποθυμίες από την ορθοστασία και την πολύωρη αναμονή συχνό φαινόμενο.

Μόνο όσοι κάθονται υπομονετικά για ώρες στο λαϊκό προσκύνημα θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον εκλιπόντα ηγέτη της Βενεζουέλας, αφού οι αρχές απαγορεύουν να διαρρεύσει οποιαδήποτε φωτογραφία του.

Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν περάσει και έχουν αποτίσει φόρο τιμής στον ηγέτη, ενώ μεταξύ των ανθρώπων που περίμεναν στην ουρά ήταν και δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείο που πέρασε μπροστά από τη σορό του και μπόρεσε να φωτογραφήσει την κατάσταση και να περιγράψει τη σωρό.

Όπως είπε η ίδια ο Τσάβες φοράει μια άψογη χακί στρατιωτική στολή με μαύρη γραβάτα και τον κόκκινο θρυλικό μπερέ του, ενώ φαίνεται ήρεμος και γαλήνιος, μέσα από το γυαλί που καλύπτει την κορυφή του φέρετρου του.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές: κλαυθμός και οδυρμός στη θέα του νεκρού ηγέτη, πολύωρη αναμονή, τεράστια ουρά και λιποθυμίες από τη συγκίνηση και την κούραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ