Τρίτωσε το κακό για την κόρη του Οζι Οσμπορν - Επαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Τρίτωσε το κακό για την κόρη του Οζι Οσμπορν - Επαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 28χρονη Κέλι Οσμπορν όταν, κατά τη διάρκεια γυρίσματος της εκπομπής Fashion Police, άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, λιποθύμησε και έπεσε από την καρέκλα της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη (07/03), με την 28χρονη να δέχεται άμεση βοήθεια από έναν γιατρό που έτυχε να βρίσκεται στο κοινό. Παρά το γεγονός ότι, μετά από μερικά λεπτά, ανέκτησε τις αισθήσεις της και ήθελε να συνεχίσει το γύρισμα οι παραγωγοί επέμεναν να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η κόρη του θρυλικού Οζι είχε περιπέτειες με την υγεία της το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί ένας σπασμένος αστράγαλος στην προσπάθειά της να ξεσφηνώσει το τακούνι της από μια σχάρα αποχέτευσης σε μια δημόσια τουαλέτα, στην οποία είχε μπλεχτεί.

Καθώς επίσης και μια διάσειση, όταν κατά τη διάρκεια διαμονής της σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, έπεσαν στο κεφάλι της σοβάδες. Αν και τότε αντί να κάνει μήνυση προτίμησε να πιει την αξίας 1.000 δολαρίων σαμπάνια που της έκανε δώρο το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όζι Όσμπορν Κέλι Όσμπορν Fashion Police
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ