Σε οπλοπολυβόλο μετατράπηκε το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε οπλοπολυβόλο μετατράπηκε το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακό είναι το νέο πόστερ του Machete Kills, της πολυαναμενόμενης ταινιάς του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που δείχνει την Σοφία Βεργκάρα με ένα κυριολεκτικά «θανάσιμο» στήθος. Ακόμη και αν η συγκεκριμένη ιδέα είναι «δανεισμένη» από το Austin Powers.

Άκρως επικίνδυνη φαίνεται -σύμφωνα με την αφίσα που δημοσιεύτηκε στο Entertainment Weekly- να είναι η 39χρονη σταρ του Modern Family που υποδύεται την Lady Desdemona στο σίκουελ του Machete.

Σε οπλοπολυβόλο μετατράπηκε το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αν και η πρώτη φορά που είδαμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ ήταν στην κωμωδία The Ambushers με τον Ντιν Μάρτιν το 1967. Ενώ ένα αντίστοιχο μοντέλο στηθόδεσμου/ όπλου φορούσαν και τα περίφημα Fembots στην κωμωδία Austin Powers: International Man of Mystery.

Σε οπλοπολυβόλο μετατράπηκε το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ «εξοπλίζει» μια πρωταγωνίστρια του με οπλοπολυβόλο, καθώς το ίδιο έκανε στο Planet Terror του 2007 με την Ρόουζ Μακγκόουαν. Μόνο που εκεί της το τοποθέτησε στην θέση του χαμένου της ποδιού.

Σε οπλοπολυβόλο μετατράπηκε το στήθος της Σοφίας Βεργκάρα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ