«Εκανα τόσες φορές σεξ με τη δασκάλα μου που δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες» λέει 17χρονη - iefimerida.gr

«Εκανα τόσες φορές σεξ με τη δασκάλα μου που δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες» λέει 17χρονη

«Εκανα τόσες φορές σεξ με την δασκάλα μου που δεν μπορώ  να θυμηθώ πόσες» εξομολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε η εξομολόγηση μιας 17χρονης μαθήτριας στην Αμερική η οποία αποκάλυψε ότι η δασκάλα χορού εκτός από χορευτικές κινήσεις τής δίδασκε και τα μυστικά του... σεξ.

«Εκανα τόσες πολλές φορές σεξ με τη δασκάλα μου που δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες» εξομολογήθηκε η ανήλικη μαθήτρια σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Δασκάλα και μαθήτρια ήρθαν σε ερωτική επαφή τόσο στο σπίτι της πρώτης όσο και στο σχολείο της 17χρονης, ενώ η «σχέση» τους διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς στους οποίους κατέθεσε η ανήλικη μαθήτρια, το κορίτσι αισθανόταν ντροπή και ανέφερε πως προσπάθησε αρκετές φορές να ξεφύγει από τη δασκάλα της, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς δεχόταν απειλές. «Ενιωθα παγιδευμένη» φέρεται να είπε η 17χρονη η οποία τελικά εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε αφότου αποφοίτησε από το σχολείο της.

Η 30χρονη δασκάλα Αμάντα Φίνστρα συνελήφθη κατηγορούμενη για σεξουαλική παρενόχληση κατ΄ επανάληψη σε ανήλικη μαθήτριά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ