Ενοχος για τον τραυματισμό εγκύου σε εγκαταλειμμένα έργα, δήμαρχος της Κρήτης - iefimerida.gr

Ενοχος για τον τραυματισμό εγκύου σε εγκαταλειμμένα έργα, δήμαρχος της Κρήτης

Ενοχος για τον τραυματισμό εγκύου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή στον νυν δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη επέβαλε την Πέμπτη το δικαστήριο για τον τραυματισμό εγκύου που έπεσε σε ανοιχτή λακκούβα με καλώδια σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.

Ο κ. Μαμουλάκης, ο οποίος το 2007, όταν συνέβη το περιστατικό, κατείχε τη θέση του υπευθύνου των έργων του δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το cretalive.gr, κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Το Φεβρουάριο του 2007 η νεαρή γυναίκα η οποία τότε διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς περπατούσε στο κέντρο του Ηρακλείου έπεσε σε ανοιχτή λακκούβα με καλώδια, η οποία ήταν ανοιχτή από το 2003, εν αναμονή της επιλογής του φωτισμού που θα εγκατασταθεί.

Η εγκυμονούσα έσπασε το πόδι της και μάλιστα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή για να γεννήσει.

Η νεαρή γυναίκα εκτός του νυν δημάρχου Μαλεβιζίου, έχει στραφεί δικαστικά και εναντίον του δήμου Ηρακλείου, με αγωγή που βρίσκεται ακόμη στο διοικητικό πρωτοδικείο.

Από την πλευρά του ο κ. Μαμουλάκης στο δικαστήριο τόνισε ότι ουδέποτε είχε ενημερωθεί για την κακοτεχνία, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι λίγο παρακάτω υπάρχει διάβαση πεζών, την οποία όμως κανένας δεν χρησιμοποιεί για να διασχίσει το δρόμο.

Οσον αφορά τη λακκούβα, ο νυν δήμαρχος Μαλεβιζίου, είπε πως ήταν καλυμμένη, αλλά πιθανότατα με τη βροχή, το χώμα παρασύρθηκε και η λακκούβα άνοιξε ξανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ