Μαρκογιαννάκης: Τα έχω πάρει στο κρανίο με το ΣΔΟΕ - iefimerida.gr

Μαρκογιαννάκης: Τα έχω πάρει στο κρανίο με το ΣΔΟΕ

Μαρκογιαννάκης: Τα έχω πάρει στο κρανίο με το ΣΔΟΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «τα έχω πάρει στο κρανίο» ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ δεν έχει ολοκληρώσει τη σύνταξη του πορίσματος για τους λογαριασμούς των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, των οποίων τα ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης φανερά εκνευρισμένος για την καθυστέρηση σύνταξης του πορίσματος από το ΣΔΟΕ δήλωσε πως την Παρασκευή θα καλέσει ο ίδιος προσωπικά τον πρόεδρο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Ζαννιά προκειμένου να του ζητήσει οι τράπεζες να επισπεύσουν τις διαδικασίες αποστολής των ολοκληρωμένων στοιχείων των λογαριασμών των συγγενών Παπακωνσταντίνου στο ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης θα ζητήσει τα ολοκληρωμένα στοιχεία να έχουν αποσταλεί στο ΣΔΟΕ από τις τράπεζες μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία σύνταξης του σχετικού πορίσματος.

Η «έκρηξη» Μαρκογιαννάκη ήρθε μετά την κατάθεση του προϊσταμένου Περιφερειακών Επενδύσεων του ΣΔΟΕ Παναγιώτη Μαντούβαλου στην προανακριτική ο οποίος παρέδωσε στην επιτροπή και έναν κατάλογο με απαντήσεις ελληνικών και ξένων τραπεζών για λογαριασμούς των τεσσάρων στενών συγγενών του πρώην υπουργού ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ασαφής, χωρίς στοιχεία και μη αξιοποιήσιμος.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών θα κληθούν να καταθέσουν στην προανακριτική αφού πρώτα έχει σταλεί σε αυτή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους λογαριασμούς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ