Κόρη γνωστού σκηνοθέτη τόπλες σε τρίο με δύο Αφρικανούς για χάρη της 7ης τέχνης [εικόνα] - iefimerida.gr

Κόρη γνωστού σκηνοθέτη τόπλες σε τρίο με δύο Αφρικανούς για χάρη της 7ης τέχνης [εικόνα]

Κόρη γνωστού σκηνοθέτη τόπλες σε τρίο με δύο Αφρικανούς για χάρη της 7ης τέχνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To γύρο του διαδικτύου κάνει η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λαρς Βον Τράιερ «Nymphomaniac», που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ο λόγος; Σε αυτή απεικονίζεται η κόρη γνωστού σκηνοθέτη και γνωστής ηθοποιού, τόπλες, σε τρίο με δύο Αφρικανούς.

Πρωταγωνίστρια του «καυτού» ενσταντανέ η Σαρλότ Γκέινσμπουργκ η οποία ποζάρει τόπλες και... πασπατεύεται με δύο Αφρικανούς για χάρη της έβδομης τέχνης.

Η κόρη του σκηνοθέτη Σερτζ Γκέινσμπουργκ και της ηθοποιού Τζέιν Μπέρκιν πρωταγωνιστεί στην ταινία του Λαρς Βον Τράιερ «Nymphomaniac», όπου μέσω σκηνών πραγματικού σεξ διηγείται τις ερωτικές περιπέτειες μιας 50χρονης εθισμένης στο σεξ, μέσα από τα μάτια ενός άνδρα που την βρίσκει ημιλιπόθυμη στον δρόμο και αφηγείται την ζωή της, σε οκτώ κεφάλαια.

Κόρη γνωστού σκηνοθέτη τόπλες σε τρίο με δύο Αφρικανούς για χάρη της 7ης τέχνης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ