Διεθνής ποδοσφαιριστής δολοφόνησε την πρώην του και την έδωσε τροφή στα σκυλιά - iefimerida.gr

Διεθνής ποδοσφαιριστής δολοφόνησε την πρώην του και την έδωσε τροφή στα σκυλιά

Διεθνής ποδοσφαιριστής δολοφόνησε την πρώην του και την έδωσε τροφή στα σκυλιά τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε δάκρυα στα μάτια ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Φερνάντες παραδέχθηκε την Τετάρτη ενώπιον των δικαστών ότι πληρωμένοι δολοφόνοι κατ' εντολήν φίλου του σκότωσαν την πρώην ερωμένη του, την οποία στη συνέχεια διαμέλισαν και την έδωσαν ως τροφή στα κατοικίδια Ροτβάιλερ του.

Μέχρι τώρα ο φυλακισμένος, πλέον, τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, επανειλημμένα αρνιόταν την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη δολοφονία της πρώην ερωμένης του.

Την Τετάρτη, όμως, έσπασε και ομολόγησε πως ο καλύτερός του φίλος, Λουίζ Ενρίκε Ρομάο, πλήρωσε κάποιον προκειμένου να τη δολοφονήσει. Μπορεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής να μην διέπραξε ο ίδιος τη δολοφονία, ωστόσο είχε αποδεχθεί το σχέδιο.

Ετσι ο Μπρούνο Φερντάντες βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνωμοσίας, της απαγωγής και της δολοφονίας της Σαμούδιο, μαζί με οκτώ ακόμα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Νταϊάν, μίας ακόμη πρώην ερωμένης του και ενός πρώην αστυνομικού, του Μάρκο Σάντος.

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν τον Μπρούνο Φερνάντες να ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της πρώην ερωμένης του. Μάλιστα, ορισμένοι υποστηρίζουν πως ο διεθνής ποδοσφαιριστή βοήθησε στο διαμελισμό της Σαμούδιο και ότι έδωσαν μέλη της άτυχης κοπέλας ως τροφή στα σκυλιά του Φερνάντες, ενώ το υπόλοιπο σώμα της θάφτηκε σε τσιμέντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ