Αλλαγή φρουράς σε ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ - Ποιοι είναι οι νέοι αρχηγοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλαγή φρουράς σε ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ - Ποιοι είναι οι νέοι αρχηγοί [εικόνες]

Αλλαγή φρουράς σε ΓΕΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές έγιναν στην ηγεσία του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ όπως αναμενόταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος παρέμεινε στη θέση του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργού Αμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, παραμένει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ στη θέση του αρχηγού ΓΕΣ τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, στη θέση του αρχηγού ΓΕΝ τοποθετήθηκε ο έως σήμερα υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ νέος αρχηγός ΓΕΑ έγινε ο αρχηγός ΑΤΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς. Οι προηγούμενοι αρχηγοί των τριών κλάδων, ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης και ο αντιπτέραρχος Αντώνης Τσαντιράκης, αποστρατεύθηκαν και τους απονεμήθηκε ο τιμητικός τίτλος των επίτιμων αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ αντίστοιχα, ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

O νέος αρχηγός ΓΕΣ Αθανάσιος Τσέλιος

Ο νέος αρχηγός ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης

Ο νέος αρχηγός ΓΕΑ Ευάγγελος Τουρνάς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ