Αυτό είναι το νέο Facebook - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα μορφή του Facebook αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο αρχηγείο του Μένλο Πάρκ της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν ο ανασχεδιασμός θα αφορά κυρίως την πρώτη σελίδα με την οποία συνδέεται ο χρήστης, δηλαδή το Newsfeed.

Για τα στελέχη της εταιρίας ο στόχος είναι διπλός. Αφενός να ανανεωθεί το ενδιαφέρον των χρηστών, αφετέρου να προσελκύσουν ακόμη περισσότερες διαφημίσεις.

Αυτό που θα περιλαμβάνει σίγουρα η νέα μορφή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης θα είναι: μεγαλύτερες φωτογραφίες, πιο πολλά βίντεο και πιο «ενδιαφέρουσες» διαφημίσεις.

Αν και οι υπεύθυνοι του facebook έχουν ανασχεδιάσει και στο παρελθόν τη σελίδα τους, είναι η πρώτη φορά που κινούνται με γνώμονα την «βαρεμάρα» των χρηστών όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με έρευνα των New York Times, το 61% των χρηστών έχει διακόψει τις σχέσεις του με το facebook ακόμη και για μήνες ολόκληρους, ενώ ένα 20% πήρε οριστικό «διαζύγιο». Και η εξήγηση την οποία έδωσαν είναι «βαρεμάρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλλαγές Facebook χρήστες newsfeed βαρεμάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ