Εξιτήριο για έναν από τους φοιτητές της Λάρισας-Αγωνία για τον δεύτερο - iefimerida.gr

Εξιτήριο για έναν από τους φοιτητές της Λάρισας-Αγωνία για τον δεύτερο

Εξιτήριο για έναν από τους φοιτητές της Λάρισας-Αγωνία για τον δεύτερο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο ένας από τους τρεις σπουδαστές που δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα από το αυτοσχέδιο μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση του δεύτερου νεαρού και τον τρίτο να παραμένει σε κλινικά σταθερή κατάσταση.

Βγαίνει σήμερα από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λάρισας σύμφωνα με το «Έθνος» ο ένας από τους τρεις σπουδαστές ο οποίος δηλητηριάστηκε στην τραγωδία που έγινε στην Λάρισα από το μονοξείδιο του άνθρακα που εκλύθηκε από αυτοσχέδιο μαγκάλι, με αποτέλεσμα των θάνατο δύο άλλων νεαρών παιδιών.

Η κατάσταση του δεύτερου φοιτητή από την Αθήνα είναι ακόμα κρίσιμη αλλά σταθερή με συνεχή μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του οργάνων, ενώ ο τρίτος παραμένει στην εντατική του ίδιου νοσοκομείου, αποσωληνωμένος και σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ