Διαβολική νοσοκόμα πόζαρε πλάι σε νεκρή γυναίκα και πόσταρε τη photo στο Facebook [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαβολική νοσοκόμα πόζαρε πλάι σε νεκρή γυναίκα και πόσταρε τη photo στο Facebook [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νοσοκόμα ανακρίνεται από τις ελβετικές αρχές, αφού πρώτα είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφία που την έδειχνε να ποζάρει πλάι στο νεκρό σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, ζητώντας από τους χρήστες να μαντέψουν αν είναι ζωντανή ή όχι.

Η γυναίκα, η οποία φορούσε στολή νοσοκόμας, αποκαλούσε τον εαυτό της «Κλέφτη ψυχών» και πόσταρε μηνύματα όπως «Χαίρε Σατανά».

Οι αρχές του Σεν Γκαλέν της Ελβετίας, 85 περίπου χλμ από τη Ζυρίχη, διεξάγουν έρευνα σχετικά με την υπόθεση και αναμένεται να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν.

Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν πως η σελίδα της νοσοκόμας – το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό – περιέχει πλήθος σατανιστικών συμβόλων, ενώ το ψευδώνυμο με το οποίο υπογράφει είναι Ghostinthedark Satania Blaze.

Εναντίον της έχει κινηθεί και ο Ελβετικός Σύλλογος Νοσοκόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook νοσοκόμα ελβετικές αρχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ