Νέο κρούσμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία με θύμα 19χρονη σε προάστιο του Νέου Δελχί - iefimerida.gr

Νέο κρούσμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία με θύμα 19χρονη σε προάστιο του Νέου Δελχί

Νέο κρούσμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία με θύμα 19χρονη σε προάστιο του Νέου Δελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία, αφού πρόσφατα ήρθε στο φως ένα ακόμη κρούσμα ομαδικού βιασμού σε προάστιο του Νέου Δελχί, με θύμα μία 19χρονη.

Η κοπέλα απήχθη το περασμένο Σάββατο από τρεις άνδρες στην περιοχή Γκαζιαμπάντ όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία: «Η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι τρεις άνδρες την βίασαν ομαδικά αφού την χτύπησαν και της έκλεψαν τα χρήματα που είχε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο»

Επίσης η κοπέλα είπε ότι φώναζε για βοήθεια καθώς το όχημα περνούσε από πολλά αστυνομικά τμήματα, αλλά κανένας δεν βοηθούσε. Οι ύποπτοι αφού την βίασαν σε ερημική περιοχή, την πέταξαν έξω, κοντά σε αυτοκινητόδρομο.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκαζιαμπάντ Νιτίν Τεουάρι, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κι ο τρίτος ύποπτος αναμένεται να συλληφθεί σύντομα.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί στη λίστα με το κύμα βίαιων αντιδράσεων και σεξουαλικών εγκλημάτων που γίνονται μετά το συμβάν με τον μοιραίο ομαδικό βιασμό της 23χρονης φοιτήτριας τον Δεκέμβριο.

Την περασμένη Δευτέρα, ένα κοριτσάκι τριών ετών απήχθη και βιάστηκε στο νότιο κρατίδιο της Κεράλα, ενώ μία 12χρονη βιάστηκε σε σχολείο της κεντρικής πόλης Ναγκπούρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Την Τρίτη έγιναν επίσης 7 καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, περιλαμβανομένων τεσσάρων βιασμών κοριτσιών κάτω των 18 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ