«Έφαγα σαν γουρούνι πριν το τριολέ», ομολογεί ανερχόμενη σταρλετ - iefimerida.gr

«Έφαγα σαν γουρούνι πριν το τριολέ», ομολογεί ανερχόμενη σταρλετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το παρασκήνιο της περιβόητης σκηνής του τρίο στο Spring Breakers μίλησε η -πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney- Άσλεϊ Μπένσον.

«Το γύρισμα ξεκινούσε τα μεσάνυχτα και όλη την υπόλοιπη μέρα έβρεχε και έκανε φοβερό κρύο. Οπότε πήγα στο παντοπωλείο, αγόρασα ένα σωρό προμήθειες και άρχισα να τις τρώω. Ενώ ταυτόχρονα συζητούσαμε με τον σκηνοθέτη τι ακριβώς θα κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα μαζί μου και την Βανέσα. Με έκανε να αισθάνομαι πιο άνετα. Ο Φράνκο, από την άλλη, το έχει κάνει αυτό χιλιάδες φορές. Δεν είχε κανένα θέμα». Αυτό δήλωσε η 23χρονη Μπένσον για την ερωτική σκηνή που γύρισε μαζί με την Βανέσα Χάτζενς και τον Τζέιμς Φράνκο.

«Έφαγα σαν γουρούνι πριν το τριολέ», ομολογεί ανερχόμενη σταρλετ  | iefimerida.gr 0

Όλα αυτά στα πλαίσια του Spring Breakers, μια ταινία που φαινομενικά μοιάζει απλοϊκή (σ.σ. 4 κορίτσια ξεφεύγουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους και αρχίζουν και ληστεύουν καταστήματα) αλλά οι ειδικοί επιμένουν πως -ένεκα του καταξιωμένου indie σκηνοθέτη- έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από μια ευκαιρία για οφθαλμολαγνεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ