Πέρασαν στους «8» του Champions League Γιουβέντους και Παρί [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέρασαν στους «8» του Champions League Γιουβέντους και Παρί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσαν τον ρόλο των φαβορί και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League αποκλείοντας τη Σέλτικ και τη Βαλένθια αντίστοιχα.

Η Γιουβέντους, η οποία είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει το εισιτήριο από το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία μετά τη νίκη της με 3-0, επικράτησε με 2-0 και στο Τορίνο χάρη στα τέρματα των Μάτρι (24') και Κουαλιαρέλα και θα αγωνιστεί ξανά στη φάση των «8» του Champions League για πρώτη φορά μετά το 2006.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο προσπαθώντας να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι παραλίγο να το πληρώσει, καθώς η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Ζόνας στο 55΄και χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ για να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι στο 66' διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε και η Παρί πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά από 18 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ