«Με έχει μαδήσει η εφορία», δηλώνει η Μιμή Ντενίση [βίντεο] - iefimerida.gr

«Με έχει μαδήσει η εφορία», δηλώνει η Μιμή Ντενίση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις στα δημοσιεύματα που τη φέρουν να έχει αγοράσει σπίτια στην Κύπρο και τη Γαλλία έδωσε η Μιμή Ντενίση στο πλαίσιο τηλεοπτικής της εμφάνισης.

«Ψάχνω να πουλήσω κάποιο από τα ακίνητά μου, γιατί μ΄ έχει μαδήσει η εφορία. Είμαστε για αγορές τώρα;». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στην εκπομπή Κορίτσια για Σπίτι στο πλαίσιο της εμφάνισής της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Επίσης διευκρίνισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει αγοράσει σπίτι στην Κύπρο και τη Γαλλία: «Είχα πολλές ευκαιρίες στη ζωή μου να ζήσω αλλού. Σε μέρη όπως η Αμερική ή η Γαλλία. Αλλά αγαπώ την Ελλάδα και μου αρέσει να είμαι εδώ. Προφανώς και μου αρέσει να δουλεύω στην Κύπρο 2-3 μήνες το χρόνο. Αλλά όχι να μετακομίσω. Γιατί εδώ, επειδή η τρίχα γίνεται τριχιά, διάβασα για τα πόσα σπίτια έχω αγοράσει στην Κύπρο ή την Γαλλία. Δεν έχω αγοράσει κανένα σπίτι πουθενά».

Οσον αφορά τα τουρκικά σίριαλ, η Μιμή Ντενίση δηλώνει: «Πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς. Πήραν την ιστορία τους, όλες τις ιστορίες τις γεμάτες ίντριγκες που δεν έχουν τίποτα θετικό να περάσουν στο κοινό και τα έκαναν παγκόσμια επιτυχία. Εμείς, αντιθέτως, με μια τεράστια ιστορία, επί πάρα πολλά χρόνια τη σνομπάραμε. Οι Τούρκοι φταίνε ή εμείς;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ