Aγνωστη βουλευτής ΝΔ θέλει να γίνει υπουργός και έκανε τραπέζι με λαγό στιφάδο - iefimerida.gr

Aγνωστη βουλευτής ΝΔ θέλει να γίνει υπουργός και έκανε τραπέζι με λαγό στιφάδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Ασημίνα Σκόνδρα τραπέζωσε την Τρίτη το βράδυ περί τους δέκα βουλευτές της ΝΔ στην ταβέρνα «Καραβίτης», φέρνοντας μαζί της και δύο λαγούς.

Οι λαγοί έγιναν από τον ταβερνιάρη ένα ωραίο στιφάδο, που απόλαυσαν οι βουλευτές. Το τραπέζωμα που έκανε η βουλευτής της ΝΔ, αναφέρει ο Βηματοδότης, είχε και τη σημειολογική σημασία του. Έγινε, μου είπαν, εν όψει ανασχηματισμού. Η κ. Σκόνδρα είναι γεωπόνος και προσδοκούσε ότι θα τη θυμόταν ο Πρωθυπουργός και θα την έκανε υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Έλα όμως που όταν φαγώθηκε και ο δεύτερος λαγός, ήρθε το SMS από το Μαξίμου ότι «ανασχηματισμός δεν γίνεται, τελεία και παύλα» και τους κόπηκε η όρεξη, σημειώνει το Βήμα.

Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι βουλευτές φώναξαν έναν τύπο από το μαγαζί που είχε κιθάρα και όλοι μαζί και με εντυπωσιακές φωνές άρχισαν να τραγουδούν το «Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά».

Στο δείπνο με τους δύο λαγούς παρευρέθη και ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος, ο Γιώργος Καλαντζής, ο Δημήτρης Τσουμάνης, η Αννα Μάνη (Πιερίας), ο οικονομολόγος Κώστας Κοντογεώργος (Ευρυτανίας), ο επίσης οικονομολόγος Κώστας Κλειτσιώτης (Καβάλας) και άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ