Πήγε στο νοσοκομείο με 32 μαχαιριές και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της - iefimerida.gr

Πήγε στο νοσοκομείο με 32 μαχαιριές και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της

Πήγε στο νοσοκομείο με 32 μαχαιριές και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Γενάρη του 2012 η Μελίσα Ντόμ βρέθηκε μισοπεθαμένη σε πάρκο της Φλόριντα, έχοντας δεχθεί τριάντα δύο μαχαιριές στο πρόσωπο και όλο της το σώμα από τον τότε σύντροφό της. Ο νοσοκόμος Κάμερον Χιλ ήταν ο πρώτος που απάντησε στην κλήση για πρώτες βοήθειες από μάρτυρες της επίθεσης.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του έρωτά τους με την άτυχη Ντομ να επιζεί έπειτα από θαύμα και τον Κάμερον να πιστώνεται τη γρήγορη αντίδρασή του όταν τη βρήκε αναίσθητη και με πολύ χαμηλούς σφυγμούς και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο έρωτάς τους δεν ξεκίνησε αμέσως, καθώς η Ντομ πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία της.

Μερικούς μήνες αργότερα κατά την ομιλία για τις εμπειρίες της σε μια εκκλησία της γειτονιάς, γνώρισε τον «σωτήρα» της.

Οι δυο τους αισθάνθηκαν αμέσως μια σύνδεση, κράτησαν επαφή και τότε τους χτύπησε ο έρωτας.

«Τώρα θυμάμαι εκείνη την τραγική νύχτα, τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημα γιατί γνώρισα τον Κάμερον» λέει αστειευόμενη η Μελίσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ