Αρχισε τα «γαλλικά» πάλι ο Μιχάλης Ταμήλος: Γαμώ την Παναχαϊκή μου... [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρχισε τα «γαλλικά» πάλι ο Μιχάλης Ταμήλος: Γαμώ την Παναχαϊκή μου... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... γαλλικά άρχισε πάλι ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος. Αυτή τη φορά όχι στη Βουλή αλλά στο δημοτικό συμβούλιο Τρικκαίων.

Φαίνεται, ότι εκτός από το να παρίσταται στις επιτροπές της Βουλής, τον Μιχάλη Ταμήλο εκνευρίζει και το να μην του δίνουν το λόγο.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων, το βράδυ της Τρίτης, όπου συζητούσαν το θέμα της εγκατάστασης μονάδας βιοαερίου στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ο κ. Ταμήλος, ο οποίος συμμετείχε ως αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης, εκνευρίστηκε με τον τρόπο που ακολουθούνταν η διαδικασία των τοποθετήσεων και αντέδρασε, χτυπώντας τα χέρια στα έδρανα, λέγοντας: "Γαμ... την παναχαϊκή μου, μιλάτε συνεχώς μεταξύ σας, σαν... τα κουμπαρούλια και 'μείς τι είμαστε εδώ, πότε θα μιλήσουμε...».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ