Σοκ στην Ιταλία-Επιχειρηματίας σκότωσε 2 δημοτικούς υπαλλήλους και αυτοκτόνησε - iefimerida.gr

Σοκ στην Ιταλία-Επιχειρηματίας σκότωσε 2 δημοτικούς υπαλλήλους και αυτοκτόνησε

Σοκ στην Ιταλία-Επιχειρηματίας σκότωσε 2 δημοτικούς υπάλληλους και αυτοκτόνησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περιστατικό άνευ προηγουμένου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Περούτζια στην Ιταλία, όπου ένας 40χρονος επιχειρηματίας εισέβαλε στα γραφεία της περιφέρειας, σκότωσε με πιστόλι δύο υπαλλήλους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας επιχειρηματίας ονομαζόταν Αντρέα Τζάμπι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε ζητήσει από την περιφέρεια να του δοθεί, όπως και στο παρελθόν, χρηματοδότηση για σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης. Το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.

Oι δυο γυναίκες-θύματα του επιχειρηματία ονομάζονταν Ντανιέλα Κρισπόλτι, 46 ετών, έκτακτη υπάλληλος, και Μαργκερίτα Πεκάτι, 61 ετών, η οποία σε λίγους μήνες θα έβγαινε στη σύνταξη.

«Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία, που είναι και αποτέλεσμα ενός φοβερού κλίματος. Το κλίμα αυτό το δημιούργησε η οικονομική κατάσταση που ζούμε καθημερινά» δήλωσε ο δήμαρχος της Περούτζια, Βλαντίμιρο Μποκάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ