Τρελαμένος οπαδός της Μάντσεστερ κατήγγειλε στην αστυνομία την αποβολή του Νάνι - iefimerida.gr

Τρελαμένος οπαδός της Μάντσεστερ κατήγγειλε στην αστυνομία την αποβολή του Νάνι

Τρελαμένος οπαδός της Μάνστεστερ κατήγγειλε στην αστυνομία την αποβολή του Νάνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως βρετανικό: Ενας φρικαρισμένος πιτσιρικάς από το Νότιγχαμ εκνευρίστηκε τόσο πολύ με την αποβολή του άσου της ομάδας του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης που κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα τον διαιτητή για έγκλημα.

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιγχαμ, στις 21.20 (ώρα Αγγλίας) δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος ήθελε να καταγγείλει τον Τούρκο διαιτητή, Τσουνέιτ Τσακίρ, για την αποβολή του ποδοσφαιριστή Νάνι για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο 18χρονος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» κατάλαβε την γκάφα του και με τον φόβο να ασκηθούν διώξεις προς τον ίδιο από την Αστυνομία ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι παρασύρθηκε.

H Αστυνομία της πόλης, με αφορμή το περιστατικό, κάλεσε τους πολίτες να σκέφτονται προτού τηλεφωνήσουν στις Αρχές, καθώς θα μπορούσαν να απασχολήσουν τα όργανα της τάξης με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να επέμβουν σε σοβαρές υποθέσεις.

Βέβαια, για τους αγανακτισμένους οπαδούς της Μάντσεστερ η αποβολή, που ενδεχομένως να στοίχισε την ευρωπαϊκή χρονιά στην ομάδα του σερ Αλεξ, πιθανότατα είναι μια σοβαρή υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ