Ψωμιάδης: Δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός, με διώκουν γιατί κάνω κόμμα - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός, με διώκουν γιατί κάνω κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για τα λεγόμενα «45άρια», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Δεν είναι τυχαίο, πως λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασής μου να καταθέσω μέχρι το Πάσχα στον Αρειο Πάγο το καταστατικό του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ήρθε η άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για ένα θέμα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη εδώ και ένα χρόνο.

Κάποια «παπαγαλάκια» βρήκαν την κατάλληλη αφορμή για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, να εκμεταλλευτούν τη δικαιολογημένη οργή των πολιτών και να κρύψουν με επικοινωνιακά παιχνίδια τις τεράστιες ευθύνες τους για τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Το μήνυμά μου προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής: Μετά από 30 και πλέον χρόνια προσφοράς στην πολιτική, δεν θα γίνω η Ιφιγένεια κανενός. Είμαι σύννομος, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Οι λειτουργοί της Αυτοδιοίκησης με την έγκριση της Πολιτείας και όλων των δικαιοδοτικών ελεγκτικών οργάνων, εφάρμοσαν πανομοιότυπες διαδικασίες σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόσωπό μου διώκονται όλοι οι Αυτοδιοικητικοί. Θέλω να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ