Η Τρόικα βάζει όρο: Απολύστε τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους για να πάρετε τη δόση - iefimerida.gr

Η Τρόικα βάζει όρο: Απολύστε τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους για να πάρετε τη δόση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανυποχώρητη εμφανίστηκε η Τρόικα όσον αφορά την υλοποίηση των δεσμεύσεων για μείωση προσωπικού στο Δημόσιο και την άμεση απόλυση των επίορκων υπαλλήλων.

Η απαίτηση των δανειστών που έπεσε στο τραπέζι της συνάντησης των κ.κ. Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κινητοποίησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ώστε να εξευρεθούν οι λίστες που ζητά η Τρόικα.

Αμέσως, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μετέβη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να συζητήσει το θέμα με το κυβερνητικό συμβούλιο το οποίο συνεδριάζει αυτήν την ώρα.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα δεν θα τελειώσουν την Κυριακή, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

«Εχουμε δρόμο ακόμα» τόνισε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας επισκέπτεται το μεσημέρι τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ