Ίδρυμα Σόρος: Δεν χρηματοδοτούμε εμείς τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ίδρυμα Σόρος: Δεν χρηματοδοτούμε εμείς τον Τσίπρα

Ίδρυμα Σόρος: Δεν χρηματοδοτούμε εμείς τον Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματική διάψευση έκανε ο διευθυντής του ιδρύματος Σόρος INET αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα γερμανικού εντύπου ότι ο μεγαλοεπενδυτής χρηματοδότησε το ταξίδι και την εκδήλωση στο πανεπιστήμιο Κολούμπια όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι το ίδρυμα δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του.

Σε πλήρη διάψευση της φημολογίας που δημιούργησε η γερμανική εφημερίδα «Wirtschafts-Woche» προχώρησε o διευθυντής επικοινωνίας του ΙΝΕΤ Eric Weiner στην ιστοσελίδα tvxs.gr όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αυγή» . Το δημοσίευμα το οποίο αναπαρήγαγαν και «Τα Νέα» κατηγορούσε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως χρηματοδοτούμενους από τον Τζορτζ Σόρος.

Ο κ. Weiner, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «το ΙΝΕΤ δεν πλήρωσε οτιδήποτε για αυτή την εκδήλωση ή την επίσκεψη των προσκεκλημένων και δεν διατηρεί τους παραμικρούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο διευθυντής των ερευνητικών προγραμμάτων του think tank Thomas Frguson με επιστολή του στην γερμανική εφημερίδα, επεσήμανε ότι τα έξοδα του ταξιδιού του κ. Τσίπρα ανέλαβε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ