Χιονίζει από απόψε στο Παλλάς - Πρεμιέρα για το εντυπωσιακό Slava's Snow Show [βίντεο] - iefimerida.gr

Χιονίζει από απόψε στο Παλλάς - Πρεμιέρα για το εντυπωσιακό Slava's Snow Show [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει απόψε το μοναδικό Slava's Snow Show, γεμίζοντας χιόνι και εντυπωσιακούς κλόουν – μίμους τη σκηνή του Παλλάς για 4 μοναδικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε.

Με σαφείς επιρροές από Τσάρλι Τσάπλιν και Μαρσέλ Μαρσό, ο παγκοσμίου φήμης κλόουν και μίμος Σλάβα Παλούνιν έρχεται στην Ελλάδα με μία μοναδική παράσταση ανακατεύοντας δημιουργικά το τσίρκο με το θέατρο και τα εφέ με την καλλιτεχνική έκφραση, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Κουβαλώντας μαζί του βαρύ εξοπλισμό και εφε τελευταίας τεχνολογίας η ομάδα του Παλούνιν θα διαμορφώσει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για τις ανάγκες της παράστασης. Μηχανήματα

που φυσάνε χιόνι από ανακυκλωμένο χαρτί παραγωγής Λος Άντζελες και γιγάντιες φουσκωτές μπάλες από την Ιαπωνία είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που θα συνθέσουν την φαντασμαγορική παράσταση.

ΠΑΛΛΑΣ (Βουκουρεστίου 5)
Ημερομηνίες & ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη 6/3, Πέμπτη 7/3, Παρασκευή 8/3 στις 20.00
Σάββατο 9/3 στις 17.00 & 21.00
Κυριακή 10/3 στις 12.00 & 17.00
Τιμές εισιτηρίων: 30€, 40€, 50€, 60€, VIP 70€
Έκπτωση 20% για παιδιά, μαθητές, φοιτητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ