Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε παραμύθια το βίντεο του channel 4 - Απειλεί με μηνύσεις - iefimerida.gr

Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε παραμύθια το βίντεο του channel 4 - Απειλεί με μηνύσεις

Ο Κασιδιάρης αποκάλεσε παραμύθια το βίντεο του channel 4 -Απειλεί με μηνύσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα κάνουμε σαπούνια τους Ελληνες; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου;». Με αυτή φράση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, με παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ επιχείρησε να διαψεύσει ότι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ζήτησε να γίνουν οι μετανάστες σαπούνια.

«Ηταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του channel 4.

Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί και στον Θάνο Τζήμερο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή λέγοντας: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η αρρώστια, όπως είπε ο κ. Τζήμερος, αλλά το φάρμακο απέναντι στην διαφθορά και την παρακμή».

Τέλος, είπε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου καταδικάζει κάθε πράξη βίας, ωστόσο τόνισε πως το πρόβλημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν ρατσιστικές επιθέσεις από αλλοδαπούς εναντίον Ελλήνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ