Πρωτότυπη εφαρμογή μετράει τον «εθισμό» του χρήστη στο Facebook - iefimerida.gr

Πρωτότυπη εφαρμογή μετράει τον «εθισμό» του χρήστη στο Facebook

Πρωτότυπη εφαρμογή μετράει τον «εθισμό» του χρήστη στο Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρένο στην κατάχρηση του facebook σας βάζει ένα.... ροζ κουνελάκι! Πρόκειται για την εφαρμογή Time Rabbit η οποία λειτουργεί σαν μετρητής και υπολογίζει τον εθισμό μας στο Facebook, ενώ είναι αρκετά «έξυπνο» ώστε να καταλάβει πότε πάτε να το ξεγελάσετε αλλάζοντας browser.

Η πρωτότυπη αυτή εφαρμογή μετράει σε ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα το χρόνο που περνάτε στο facebook και μπορεί να ξεχωρίσει τη χρήση του facebook από διαφορετικούς browsers όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι απλή: αρκεί να μπείτε στη σελίδα του TimeRabbit και να την κατεβάσετε και στη συνέχεια αυτή λειτουργεί στο παρασκήνιο, σημειώνοντας τον χρόνο που βρίσκεστε στο Facebook και σταματώντας το μέτρημα όταν αλλάξετε καρτέλα ή κλείσετε το browser και σας παρουσιάζει κάθε τέλος της μέρας, ή κάθε μήνα, πόσες ώρες χρησιμοποιήσατε το facebook μέσα σε αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ