Κλίμα τρομοκρατίας σε δημοτικό συμβούλιο από την Χρυσή Αυγή [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλίμα τρομοκρατίας σε δημοτικό συμβούλιο από την Χρυσή Αυγή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρινγκ παραλίγο να μετατραπεί η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας όταν επικεφαλής σχήματος του δήμου μιλώντας για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια Νίκο Μίχα τον αποκάλεσε «φάντασμα του παρελθόντος», με αποτέλεσμα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής της περιοχής να σηκωθεί και να αρχίσει να τον βρίζει, ενώ ένα άλλος μέλος της «πιάστηκε στα χέρια» με έναν άλλο δημότη.

«Άναψαν τα αίματα» σε δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, όταν σε συζήτηση που γινόταν για την ύδρευση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την ύδρευση ενός δημοτικού διαμερίσματος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αποκάλεσε τον βουλευτή Εύβοιας της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχα «φάντασμα του παρελθόντος» σύμφωνα με το istiaianews.blogspot.gr. Ο αρχηγός του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής της περιοχής μαζί με ένα άλλο μέλος της, σηκώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του βρίζοντας τον. Όταν ένας πολίτης επιχείρησε να απομακρύνει τον έναν από τους δύο, αυτός τον έσπρωξε και άρχιζε να φωνάζει «μην με ακουμπάς», ενώ στην ερώτηση που έγινε εν μέσω έντασης από έναν δημοτικό σύμβουλο στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής «με ποια ιδιότητα είσαι εδώ;», ο εξαγριωμένος άνδρας του έδειξε το σήμα της Χρυσής Αυγής στο φούτερ του φωνάζοντας «με αυτήν την ιδιότητα είμαι εδώ!» και συνέχισε να παραληρεί.

Τελικά, αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι τα πνεύματα ηρέμησαν και ο δήμαρχος της περιοχής ζήτησε από τον δημοτικό σύμβουλο που αποκάλεσε τον κ. Μίχα «φάντασμα» να απολογηθεί για την έκφραση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ