Χρυσή Αυγή εκτός ορίων: Εξορίες οι αριστεροί, σαπούνια οι μετανάστες - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή εκτός ορίων: Εξορίες οι αριστεροί, σαπούνια οι μετανάστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί ντοκιμαντέρ του Channel 4 για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμη και οι ίδιοι οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ που πέρασαν ένα μήνα σε οργάνωση της Χ.Α. και κατέγραψαν τις απόψεις και τις δράσεις της, δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο εμφανίζεται και ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Πλωμαρίτης ο οποίος προτείνει να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια και λαμπαντέρ. Ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Κωνσταντίνος Γεωργούσης δήλωσε στο Channel4: «Ημουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητά τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες». Δηλώσεις έκανε και ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Εξορία στη Μακρόνησο

Εξορία στη Μακρόνησο και καθημερινά γυμνάσια προτείνει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο για τους «Ανθέλληνες Αριστερούς» όπως γράφει χαρακτηριστικά στο facebook.

Η ανάρτηση που προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, γράφει: «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα απο την σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ''προϊόντα'' που δεν θα εκτελούν εντολές...θα εκτελούνται».

Χρυσή Αυγή εκτός ορίων: Εξορίες οι αριστεροί, σαπούνια οι μετανάστες | iefimerida.gr 0

Eπεισόδια παντού

«Αναψαν τα αίματα» σε δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, όταν σε συζήτηση που γινόταν αναφορικά με την ύδρευση ενός δημοτικού διαμερίσματος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αποκάλεσε τον βουλευτή Εύβοιας της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχα «φάντασμα του παρελθόντος» σύμφωνα με το istiaianews.blogspot.gr.

Ο αρχηγός του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής της περιοχής μαζί με ένα άλλο μέλος της, σηκώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του βρίζοντάς τον. Οταν ένας πολίτης επιχείρησε να απομακρύνει τον έναν από τους δύο, αυτός τον έσπρωξε και άρχιζε να φωνάζει «μην με ακουμπάς», ενώ στην ερώτηση που έγινε εν μέσω έντασης από έναν δημοτικό σύμβουλο στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής «με ποια ιδιότητα είσαι εδώ;», ο εξαγριωμένος άνδρας του έδειξε το σήμα της Χρυσής Αυγής στο φούτερ του φωνάζοντας «με αυτήν την ιδιότητα είμαι εδώ!» και συνέχισε να παραληρεί.

Τελικά, αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι τα πνεύματα ηρέμησαν και ο δήμαρχος της περιοχής ζήτησε από τον δημοτικό σύμβουλο που αποκάλεσε τον κ. Μίχα «φάντασμα» να απολογηθεί για την έκφρασή του. Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ