Σήμερα η ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Καραμανλή, με Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη και Παπούλια

Διαστάσεις πολιτικού θρίλερ παίρνει η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής» που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην εκδήλωση, η οποία έχει θέμα την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, 15 χρόνια μετά το θάνατό του, θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος όμως δεν θα μιλήσει. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Ιωάννης Μάνος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Καραμανλής και στον οποία θα συμμετάσχουν ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαρίνος, ο καθηγητής Αντώνης Μαρκυδημήτρης, ο διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Αγγελος Δεληβοριάς και ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Τη συζήτηση θα κλείσει ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεν θα μιλήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ