Σήμερα η ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Καραμανλή, με Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη και Παπούλια - iefimerida.gr

Σήμερα η ομιλία Τσίπρα στο Ιδρυμα Καραμανλή, με Σαμαρά-Βενιζέλο-Κουβέλη και Παπούλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις πολιτικού θρίλερ παίρνει η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής» που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην εκδήλωση, η οποία έχει θέμα την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, 15 χρόνια μετά το θάνατό του, θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος όμως δεν θα μιλήσει. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Ιωάννης Μάνος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος, γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Καραμανλής και στον οποία θα συμμετάσχουν ο πρώην Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαρίνος, ο καθηγητής Αντώνης Μαρκυδημήτρης, ο διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Αγγελος Δεληβοριάς και ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Τη συζήτηση θα κλείσει ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος δεν θα μιλήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ