Τηλέφωνα και DNA «μίλησαν» -Ταυτοποιήθηκαν επτά άτομα από την επίθεση στις Σκουριές - iefimerida.gr

Τηλέφωνα και DNA «μίλησαν» -Ταυτοποιήθηκαν επτά άτομα από την επίθεση στις Σκουριές

Τηλέφωνα και DNA «μίλησαν» -Ταυτοποιήθηκαν επτά άτομα από την επίθεση στις Σκουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμακώνονται οι αστυνομικές ενέργειες εντοπισμού των δραστών της καταδρομικής επίθεσης στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής που είχε αποτέλεσμα την καταστροφή γραφείων και οχημάτων από τις δεκάδες βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ από τις άρσεις απορρήτων των επικοινωνιών και το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον χώρο της επίθεσης φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον επτά άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Όπως αναφέρει το newsit πρόκειται για κατοίκους της περιοχής και γι αυτό οι χειρισμοί της αστυνομίας είναι πολύ λεπτοί, αφού πρέπει να αν τα στοιχεία δεν τεκμηριώνουν απόλυτα την παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων στα μεταλλεία, τότε ο κίνδυνος νέος έντονων αντιδράσεων είναι μεγάλος.

«Έχουν καταρριφθεί πολλά άλλοθι» αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ