Προστατεύστε το περιβάλλον και κερδίστε πλούσια δώρα - iefimerida.gr

Προστατεύστε το περιβάλλον και κερδίστε πλούσια δώρα

Προστατεύστε το περιβάλλον και κερδίστε πλούσια δώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες γιορτές ανακύκλωσης για τους μαθητές σε όλη τη χώρα διοργανώνει Το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δεκαεννέα δήμοι, 2.489.092 κάτοικοι και 2.224 σχολικές μονάδες θα συμμετέχουν στις μεγάλες γιορτές που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Ηρακλείου Κρήτης, Ρόδου, Ύδρας, Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Τρικκαίων, Τήνου, Χαλανδρίου, Νίκαιας – Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αιγάλεω, Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Ιωαννιτών, Σάμου, Βέροιας και Παπάγου - και Χολαργού.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που θα διαρκέσει έως και τις 19 Απριλίου 2013, οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανά σχολικό τμήμα, προσκαλούνται να ανακυκλώσουν μεταλλικές , πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης των Δήμων τους και να κερδίσουν σημαντικά έπαθλα, όπως Netbook, ποδήλατα, ΜP4 και MP3 player, ως επιβράβευση της ενεργούς συμμετοχής τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ