Εγραψε ιστορία ο «αειθαλής» Ράιαν Γκιγκς - iefimerida.gr

Εγραψε ιστορία ο «αειθαλής» Ράιαν Γκιγκς

Εγραψε ιστορία ο «αειθαλής» Ράιαν Γκιγκς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορικός ήταν για τον Ράιαν Γκιγκς ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Ουαλός μέσος δεν κατάφερε να τον συνδυάσει με την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στα προημιτελικά του Champions League.

Ο 39χρονος μέσος συμπλήρωσε 1.000 παιχνίδια στην επαγγελματική καριέρα του, έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του πριν από 22 χρόνια (2 Μαρτίου 1991 κόντρα στην Εβερτον). Ο «αειθαλής» Ουαλός έχει αγωνιστεί 932 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 64 φορές στην εθνική Ουαλίας, ενώ μετρά και τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Γκιγκς εκτός από τα 1.000 παιχνίδια στην επαγγελματική καριέρα του, έφτασε και τα 144 στο Champions League, πιάνοντας στην πρώτη θέση των συμμετοχών τον Ραούλ, ένα ρεκόρ που αναμένεται να κάνει δικό του, μια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ