«Αστραψαν» οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αστραψαν» οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν 122-105 τους Λος Αντζελες Λέικερς, χάρη στην εξαιρετική άμυνά τους στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα που κράτησε άποντους τους «λιμνάνθρωπους».

Η Οκλαχόμα απώλεσε την διαφορά ασφαλείας που είχε στην τέταρτη περίοδο, όμως η αντεπίθεση των Λέικερς σταμάτησε όταν μείωσαν στους πέντε πόντους (110-105). Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 37 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 26 για τους γηπεδούχους, ενώ από τους ηττημένους ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 30 πόντους και ο Στιβ Νας 20.

Ο Κώστας Κουφός πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε οκτώ ριμπάουντ σε 23:50 λεπτά συμμετοχής στην εκτός έδρας νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Σακραμέντο Κινγκς με 120-113. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας στο ΝΒΑ, οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς με 109-101.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ