Αυτή είναι η τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά» [έγγραφο] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά» [έγγραφο]

Την Τετάρτη στη Βουλή η τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το σχέδιο «Αθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα κατατεθεί την Τετάρτη η τελική πρόταση του υπουργείου Παιδείας για το σχέδιο αναμόρφωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σχέδιο «Αθηνά» που αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα της διαβούλευσης και θα παρουσιαστεί στους βουλευτές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δόθηκε νωρίτερα στη δημοσιότητα.

Οπως έχει σημειώσει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι η αναβάθμιση των σπουδών και η ισχυροποίηση των πτυχίων τους.

Την ίδια ώρα, οι διαμαρτυρίες καθηγητών, φοιτητών και σπουδαστών για τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις σχολών ή τμημάτων συνεχίζονται.

Την ώρα που το σχέδιο θα συζητείται εντός της Βουλής, έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο φοιτητών στα Προπύλαια, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο, το οποίο όπως υποστηρίζουν, υποβαθμίζει σπουδές και πτυχία.

Δείτε την τελική πρόταση του σχεδίου «Αθηνά» εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ