Μιμή Ντενίση: Ανήθικη η φημολογία ότι πάσχω από Πάρκινσον - iefimerida.gr

Μιμή Ντενίση: Ανήθικη η φημολογία ότι πάσχω από Πάρκινσον

Μιμή Ντενίση: Ανήθικη η φημολογία ότι πάσχω από Πάρκινσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά διέψευσε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση τη φήμη που κυκλοφορούσε ότι έπασχε από τη νόσο Πάρκινσον χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα πέρα για πέρα «ανήθικη».

Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «Life», σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbeast, η κυρία Ντενίση απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου για τη φήμη που κυκλοφορούσε ότι πάσχει από Πάρκινσον απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο».

Οπως εξήγησε η Μιμή Ντενίση, το ατύχημα αυτό τις προκάλεσε ζαλάδες και άλλα προβλήματα, ενώ η φήμη που κυκλοφόρησε για το Πάρκινσον έγινε με δόλο, με σκοπό να χάσει μια δουλειά που είχε κλείσει για την τηλεόραση. «Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ