Παπαρήγα: Αγροτικό, εργατικό και λαϊκό ποτάμι, θα σαρώσουν μνημόνια και δανειακές συμβάσεις - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Αγροτικό, εργατικό και λαϊκό ποτάμι, θα σαρώσουν μνημόνια και δανειακές συμβάσεις

Παπαρήγα: Αγροτικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη πλατεία Βάθη βρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, για το αγροτικό συλλαλητήριο όπου αναφέρθηκε στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι είναι πιθανό να συνεχιστούν.

«Η κυβέρνηση είναι πολύ γελασμένη αν νομίζει ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα ''μαζευτούν" εδώ ή θα γίνονται μια- δυο φορές τον χρόνο επετειακά» δήλωσε η κ Παπαρήγα, και συμπλήρωσε:

«Να είναι σίγουροι ότι μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις οποίες πήρε μέρος ένα πολύ μεγάλο εύρος αγροτών, το αγροτικό κίνημα θα δυναμώσει και μαζί με το εργατικό και λαϊκό ποτάμι, θα σαρώσουν όχι μόνο μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, αλλά και κόμματα και δυνάμεις που ενδιαφέρονται να συγκεντρώνεται ο πλούτος σε όλο και λιγότερα χέρια και ο λαός να ζει 50 χρόνια πίσω».

(Φώτο: Eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ