Βραδιά Tom Waits απόψε στον Βοτανικό από τον άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous - iefimerida.gr

Βραδιά Tom Waits απόψε στον Βοτανικό από τον άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous

Βραδιά Tom Waits απόψε στον Βοτανικό από τον άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της σύγχρονης τζαζ και μπλουζ σκηνής, ο άνθρωπος ορχήστρα Mickey Pantelous συναντά απόψε τη μουσική του μοναδικού Tom Waits στο La Soiree de Votanique, ανοίγοντας την αυλαία σε ένα μοναδικό πολυήμερο αφιέρωμα.

Μουσικός, συνθέτης, ερμηνευτής και ηθοποιός, ο πολυπράγμων Tom Waits είναι αδιαμφισβήτητα μία εμβληματική φιγούρα της τζαζ. Δουλεύοντας ως έφηβος πορτιέρης σε ναϊτκλαμπ, ξεκίνησε να γράφει στίχους βασισμένους σε αποσπάσματα συνομιλιών που άκουγε από θαμώνες. Πρώτη φορά έπαιξε στο Troubador κλαμπ του Λος Άντζελες το 1969 και μέσα στα επόμενα χρόνια εξελίχθηκε σε αστέρι της τζαζ.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 4 ετών, το αφιέρωμα στην μουσική του Tom Waits, που οργανώνεται μια φορά τον χρόνο από τον Bill Hunchback B θα πραγματοποιηθεί στο La Soiree de Votanique ιδιαίτερα διευρυμένο και υπό τις ευλογίες του ίδιου του Tom Waits, της Anti records και της Epitaph Records.

La Soiree de Votanique (Καστοριάς 37, Βοτανικός
Ώρα: 22:00
Εισιτήριο: Euro 5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ