Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τον 21χρονο που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τον 21χρονο που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις

Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τον 21χρονο Σάββα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος και οδύνη στην Αγιά Χανίων, καθώς σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 21χρονο φοιτητή Σάββα Παπαδόπουλο που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας σε φοιτητικό σπίτι στη Λάρισα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συγκίνηση όμως προκαλούν οι αναρτήσεις στο facebook στο λογαριασμό του σχολείου που φοιτούσε παλιά ο άτυχος 21χρονος, του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων.

Συγκεκριμένα καθηγητές και μαθητές έχουν ανεβάσει στο facebook

Το σχολείο μας θρηνεί. Χάσαμε το Σάββα, ο Γιώργος κινδυνεύει. Δυο παιδιά, δυο μαθητές μας που πριν λίγους μήνες ήταν μαζί μας. Που όποτε ερχόταν για διακοπές στα Χανιά από τη Λάρισα,αισθάνονταν την ανάγκη να μας επισκεφτούν στο σχολείο, που ήταν γι' αυτούς σημείο αναφοράς. Δυστυχώς ο Σάββας δε θα ξανάλθει. Θα περιμένουμε όμως το Γιώργο, που θα τα καταφέρει για να έλθει κοντά μας να τον αγκαλιάσουμε, να τον παρηγορήσουμε να τον στηρίξουμε.

"Καλό παράδεισο" Σάββα αγόρι μας.....

Γιώργο μην αργήσεις να γυρίσεις. Σε περιμένουμε.... στο σχολειό μας!!!!!!!!!

Και τα μηνύματα συνεχίζονται με την τελευταία ανάρτηση να αναφέρει «Σας ευχαριστούμε όλους για την αθρόα συμμετοχή σας και την αμέριστη συμπαράσταση σας στον πόνο μας. Στη μνήμη του Σάββα ας σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί το τραγούδι που του αφιερώνουμε: «Εχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα».

Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τον 21χρονο που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις  | iefimerida.gr 0

Το συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τον 21χρονο που έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ