Το MEGA δεσμεύεται ότι θα προβάλει το ρεπορτάζ για την Express Service - iefimerida.gr

Το MEGA δεσμεύεται ότι θα προβάλει το ρεπορτάζ για την Express Service

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες εξελίξεις θα υπάρξουν στο θέμα της διαγραφής χρεών του Γ. Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της Express Service, που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» την περασμένη Κυριακή. Όπως πρώτη έγραψε χθες η iefimerida.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega είχε χθες ρεπορτάζ για τις οφειλές του κ. Ραπτόπουλου, το οποίο, όμως αποσύρθηκε από τον οδηγό του δελτίου και έτσι δεν προβλήθηκε ποτέ χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κανάλι της Μεσογείων απέσυρε το ρεπορτάζ που είχε προετοιμάσει ο δημοσιογράφος Θάνος Πασχάλης (έρευνα στην Εφορία Καλλιθέας για τις οφειλές του μεγαλοεπιχειρηματία) διότι κρίθηκε ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ δεν ήταν ολοκληρωμένα αφού φαίνεται ότι προκύπτουν νέες πτυχές για το ίδιο θέμα από τη Βόρεια Ελλάδα. Όπως διευκρινίζει το μεγάλο κανάλι, η έρευνα συνεχίζεται και στη Μεσογείων διαβεβαιώνουν ότι σύντομα το ρεπορτάζ θα προβληθεί -σε κάθε περίπτωση- από το κεντρικό δελτίο. Η διεύθυνση ειδήσεων του συγκεκριμένου σταθμού διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε παρέμβαση να κοπεί το θέμα το οποίο δημιουργούσε ερωτηματικά για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στο υπουργείο Οικονομικών, πάντως, επιμένουν στην ορθότητα της ανακοίνωσης Παπακωνσταντίνου, παρότι περιμένουν με αγωνία να δουν τι άλλα στοιχεία θα «βγάλει» το ρεπορτάζ…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπακωνσταντίνου Express service
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ