H συγκλονιστική ιστορία του Τιμ Χάρις – Ο μοναδικός ιδιοκτήτης εστιατορίου με σύνδρομο Down [βίντεο] - iefimerida.gr

H συγκλονιστική ιστορία του Τιμ Χάρις – Ο μοναδικός ιδιοκτήτης εστιατορίου με σύνδρομο Down [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πελάτες του Tim' s Place στο Αλμπουκέρκι υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο τα γευστικότατα μπουρίτος που τους κάνουν να επιστρέφουν συνεχώς στο μαγαζί, αλλά κυρίως μια χαμογελαστή μεγάλη αγκαλιά από τον ιδιοκτήτη του.

Ο 26χρονος Τιμ Χάρις πάσχει από σύνδρομο Down, ωστόσο, δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενάντια στις γενικευμένες αντιλήψεις και προκαταλήψεις, να διατηρεί το δικό του εστιατόριο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Το εξαιρετικό σέρβις και η αγκαλιά με την οποία υποδέχεται και αποχαιρετάει τους πελάτες του είναι η απόδειξη του τι μπορεί να πετύχει ένας ονειροπόλος νεαρός μαζί με τους αφοσιωμένους γονείς του.

«Ορισμένοι άνθρωποι παραγγέλνουν μια αγκαλιά και εγώ πηγαίνω στο τραπέζι και τους ευχαριστώ που ήλθαν και τους εύχομαι καλημέρα» λέει ο Τιμ.

«Οταν μάθαμε ότι το μωρό μας έχει σύνδρομο Down ήταν σαν να μας είπαν ότι το παιδί που περιμέναμε είχε πεθάνει και αντικαταστάθηκε με ένα μαρτύριο που θα μας κατέστρεφε» εξηγούν ο Κιθ και η Τζένυ Χάρις, γονείς του Τιμ.

Ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και ορκίστηκαν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τον Τιμ.

Τι αποτέλεσμα ήταν να πάει σε κανονικό σχολείο να γίνει αγαπητός από όλους, με διακρίσεις, αλλά και συμμετοχή στους Special Olympics και σπούδασε υπηρεσίες εστίασης.

Ετσι οι γονείς του αποφάσισαν να αγοράσουν το εστιατόριο τον Οκτώβρη του 2010 και από τότε, υπό την καθοδήγηση του Τιμ, η επιχείρηση πηγαίνει πολύ καλά με είκοσι άτομα προσωπικό και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ